KoroKan masszázs (70 perc)

8300 Ft

A masszázs laza pamutruhában történik egy, a talajra helyezett matracon. Testét különböző méretű párnákkal támasztjuk alá bizonyos pontokon, biztosítva ezzel az Ön tökéletes kényelmét, hogy izmai és ízületei kellőképpen felkészülhessenek a kellemes, átmozgató, fejbúbtól talpig terjedő kezelésre.

A KoroKan nem csupán az izmokra hat kedvezően, hanem tradícionális keleti technika lévén végig stimulálja teste fő energiapályáit, megszüntetve ott a helyenként előforduló elzáródásokat, blokkokat. Az így kitisztított vezetékekben ezután szabadon áramolhat a kristálytiszta, kirobbanó életenergia.

Foglaljon magának időpontot erre a szolgáltatásra egyszerűen, pár kattintással!

Időpont foglalása      vagy

Vásárolja meg kényelmesen ezt a szolgáltatást ajándékozható utalvány formájában!

Kattintson a ‘Kosárba rakom’ gombra, majd

Pénztár oldalon adja meg azt a címet, ahová a házhoz szállítást kéri.

Az Ön által vásárolt  ajándékutalványt 5 napon belül kézhez veheti a címzett.

Leírás

Együtt kell élni a fájdalommal?

Nem biztos, hogy bele kell törődnie, hogy a fájdalom az élete része! Lehet, hogy önnek is van megoldás, ha mozgásszervi problémák nehezítik az életét. Nyak-, hát- és derékfájdalomtól szenved. A kimerültség, fáradékonyság zavarja a munkában. Nem tudja magát éjszaka kipihenni, krónikus fejfájás okoz állandó problémát.

Ha nem próbálja ki, sosem tudja meg, hogy segített volna-e a masszázs!

  • Már 1-2 kezelés után arról számolnak be páciensek, hogy érezhető javulás állt be állapotukban és általános közérzetükben.
  • A KoroKan masszázs képes rá, hogy hatékonyan beindítsa a szervezet öngyógyító mechanizmusát – ezért kiváló kiegészítője bármilyen egyéb orvosi kezelésnek.
0

Your Cart